Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


CANİK FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI ÜNYE KAMPÜSÜNE KAVUŞUYOR
Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hüseyin Duman: “ÜNYE KAMPÜSÜ PROJEMİZ İÇİN 23 BİN METREKARELİK ALAN AYIRDIK”

CANİK FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI ÜNYE KAMPÜSÜNE KAVUŞUYOR

Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hüseyin Duman:

“ÜNYE KAMPÜSÜ PROJEMİZ İÇİN 23 BİN METREKARELİK ALAN AYIRDIK”

Ünye’de eğitim alanında köklü bir geçmişe sahip olan Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumları yeni kampüsüne kavuşuyor. Çınarsuyu Mevkii Kocuklu Mahallesi’nde 8 bin metrekare kapalı, 15 bin metrekare açık alana inşa edilecek olan okulun projesinde, 480 öğrenci kapasiteli 20 derslik, kapalı spor salonu, uygulama atölyeleri, laboratuvarlar, sosyal ve kültürel alanlar yer alacak. Projenin hayata geçirilmesinde büyük katkıları olan Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hüseyin Duman, “Ünye kampüsümüzü 23 bin metrekarelik bir alana inşa ediyoruz. 2019-2020 Eğitim Öğretim dönemine yetişebilmek için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yarım asırlık eğitimcilik tecrübemizle oluşturduğumuz okul projemizde, öğrencilerimizin ve velilerin her türlü isteğine yanıt olacak alanlarımız, sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz olacak. Eğitim adına atılan her adım geleceğe birer yatırımdır. Bizler işimizi ilk günkü sabır ve kararlılıkla devam ettiriyoruz.” dedi.

 

GELECEĞİN MİMARLARI ÜNYE KAMPÜSÜNDE BULUŞUYOR

Ünye’nin Çınarsuyu Mevkii’nde hayata geçirilen Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kampüsü 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına hazırlanıyor. Yapımı 7 ay daha sürecek olan kampüste açık halı saha, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, kütüphane gibi birçok sosyal ve kültürel alanlar da mevcut. Öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapsamda düşünülen okulda, çağın olmazsa olmazları arasında olan kodlama - robotik dersleri verilecek. Öğrencilerin yetenek ve becerilerini ortaya koyabilecekleri uygulamalı derslerin yanı sıra birden fazla yabancı dil eğitimi de olacak.

Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi kurumlarını içinde barındıracak olan Canik Fen Bilimleri Ünye Kampüsü, bilimin aydınlığına inanan deneyimli öğretmen kadrosuyla, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında vatanına, milletine, millî değerlerine bağlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hüseyin Duman bilginin ve sevginin birleştiği bir eğitim anlayışını vurgulayarak şunları söyledi:

“Kuruluşundan bugüne eğitim ideallerimiz üzerine inşa ettiğimiz Canik Fen Bilimleri okulumuzda öğrenci merkezli eğitim sistemini esas aldık. Olgun, mantıklı, düşünmeyi ve yorum yapmayı bilen, mükemmeli yakalamış bireyler olabilmeleri için fırsatlar tanıdık, tanımaya da devam edeceğiz. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize en iyi koşullarda en doğru eğitimi vermek için çabalıyoruz. Bu yüzden Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumu olarak başlattığımız okul projemizde öğrencilerimizin her türlü ihtiyacına karşılık veren bir okul inşa ediyoruz.

Bireyin tüm yaşam becerilerinin temelleri okul çağlarında atılır. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizin yaşamına iyi bir eğitimle hazırlanmasını amaçlıyoruz. ‘Herhangi bir sonuç değil, en iyi sonuç için’ anlayışıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimize akademik bilgi ve beceri kazandırmanın yanı sıra fiziksel, duygusal ilgi ve beklentilerine yanıt veren kapsamlı bir öğretim programı uygulamayı da hedefliyoruz.”

 

“CANİK ÜNYE KAMPÜSÜ, ÖĞRENCİLERİN KEŞİF VE BULUŞMA NOKTASI OLACAK”

Hayallerin önünde hiçbir engelin duramayacağını “sınırsız gökyüzü” olarak tanımlayan Duman, “Projesini başlattığımız okulumuzun daha işlevsel olabilmesi için öğrencilerimizin kolayca kullanabileceği alanlar ayırdık. Konferans salonları, müzik odaları, yılsonu etkinlikleriyle de özel tasarımlardan genel tarzlara uzanan geniş yelpazeli bir okul düşündük.

Şimdi başlattığımız bu projeyle hayallerimizi inşa ediyoruz. Bizim diğer kurumlardan en büyük farkımız, değişmez sınırlı bir dünya sunmamamız. Hiyerarşiyi ortadan kaldıran, çalışan memnuniyetini ve aidiyet duygusunu geliştiren, kurum kültürünü özgürlük ve esneklik ile oluşturan bir aileyiz. Bizler Canik ailesi olarak, öğrencilerimizi öğrenmeye, keşfetmeye çağırıyoruz. Bu noktada Canik Ünye Kampüsü, öğrencilerin keşif ve buluşma noktası olacak. Öğrencilerimizi bilginin ışığında aydınlık bir geleceğe emin adımlarla yürümeye davet ediyoruz. Onlar, geleceğe bırakacağımız emanetlerimiz.” dedi.

Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı İçin Öğrencilerini Bekliyor

Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumları bünyesinde düzenlenen 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılı bursluluk sınavı için başvurular 1 Ocak’ta başladı. Sınava başvurmak isteyen Ünye ve çevre ilçelerde bulunan öğrenciler, 8 Şubat’a kadar Canik Fen Bilimleri Eğitim Kurumları okul ve kurs binalarına gelerek kayıtlarını ücretsiz yaptırabilecekler. İlköğretim düzeyindeki 4’üncü, 5’inci, 6’ncı, 7’nci ve 8’inci sınıf öğrencileri ile Ortaöğretim düzeyindeki 9’uncu, 10’uncu ve 11’inci sınıf öğrencilerini kapsayan bursluluk sınavı 9 – 10 Şubat günlerinde, 4 oturum şeklinde yapılacak. Sınavda başarılı olan öğrencilere başarı düzeylerine göre eğitim bursu verilecek.




Kaynak: CANİK FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI ÜNYE KAMPÜSÜNE KAVUŞUYOR

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 3709 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI